Møbler

Baderomsmøbler og høyskap.

Sanibell

Spesielle møbler og vasker

Med Sanibell er det mulighet for fleksibilitet og å finne løsningen som passer perfekt for ditt bad. Baderomsmøbler er tilgjengelig i forskjellige størrelser, som kan passe både de store badene der det må være plass til opphold, og de mindre badene der fokuset er på bruken av plass og praktiskhet. Med Sanibell er det mulig å få tilpassede møbler produsert med modifikasjoner, slik at du kan få den løsningen du trenger.

Har du noen spørsmål?

å har du her muligheten til å komme i kontakt med oss.

Du kan kontakte oss via skjemaet på kontaktsiden, per telefon eller e-post. Vi er alltid klare til å hjelpe, slik at du får den løsningen som passer for deg.

Sanibell

Plass til å være

Hos Sanibell kan du få vasker og møbler i mange forskjellige størrelser, fra 80 cm og helt opp til 5 meter. Du kan plassere vasken der det gir mest mening på badet, og hvis du ønsker flere vasker for å få plass til familien på travle morgener.

Møbler

Utvalgte produkter

Basicline servantskap, whiskey eik

Proline møbelsett, ideell eik

INK kompaktmøbler, urban eik

Oppdag produktene fra Sanibell.

Drømmen din begynner her.

For å sikre at produktet ditt lever opp til sitt fulle potensial og varer i mange år, anbefaler vi at du bruker en spesialist til installasjonen. Derfor har vi inngått samarbeid med erfarne installatører og forhandlere som kan hjelpe deg. Hvis du forelsker deg i et produkt, kan du finne rørleggernummeret i prislistene våre og ta kontakt med en av våre dyktige forhandlere.

Møbler

Løsninger fra Sanibell

Se flere av Sanibells moderne og innovative baderomsløsninger med et stilrent nordisk uttrykk som matcher dagens trender.