Spejle

Spejle med lys & varme.

Sanibell spejle

Spejle med lys

Øget livskvalitet i hverdagen handler ofte om de små detaljer, der gør livet lidt lettere. Hos Cosani tilbyder vi løsninger med funktioner, som måske ikke altid bemærkes, men som bliver uundværlige. Du kan for eksempel kombinere de minimalistiske møbler med et af Sanibells intelligente spejle, hvor du nemt kan indstille LED-lyset efter dine ønsker. Med en enkel berøring af touch-sensoren kan du justere både lysstyrke og temperatur, så det passer perfekt til den ønskede stemning.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon, mail eller kig forbi vores showroom i Aarhus og oplev vores udvalg.

Vi står klar til at hjælpe, så du får den løsning der passer til dig.

Sanibell spejle

Intelligente spejle

Oplev de innovative intelligente spejle, der kombinerer stil og funktionalitet med et nordisk udtryk. Med indbygget lys, touch-free betjening og muligheden for at huske dine personlige indstillinger, er disse spejle designet til at fremhæve den bedste version af dig selv.

Spejle

Udvalgte produkter

INK SP24, Ø80

INK SP19, 60x80 cm

INK SP31, 80x80 cm

Gå på opdagelse i produkterne fra Sanibell.

Din drøm begynder her.

For at sikre, at dit produkt lever op til sit fulde potentiale og holder i mange år, anbefaler vi at benytte en specialist til installationen. Derfor har vi indgået samarbejde med erfarne installatører og forhandlere, der kan hjælpe dig. Forelsker du dig i et produkt, kan du finde VVS-nummeret i vores prislister og kontakte en af vores dygtige forhandlere.

Spejle

Løsninger fra Sanibell

Se flere af Sanibells moderne og innovative baderumsløsninger med et stilrent nordisk udtryk, der matcher tidens trends.