Møbler

Baderumsmøbler & højskabe.

Sanibell

Special møbler & vaske

Med Sanibell er der mulighed for fleksibilitet, og at finde den løsning der passer lige nøjagtigt til dit badeværelse. Baderumsmøbler fås i forskellige mål, som kan passe både til de store badeværelser hvor der skal være plads til at opholde sig, og de mindre badeværelser hvor der fokus på anvendelse af plads og praktikalitet. Med Sanibell er det muligt at få produceret special møbler med modifikationer, så du kan få den løsning som du står og mangler.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon, mail eller kig forbi vores showroom i Aarhus og oplev vores udvalg.

Vi står klar til at hjælpe, så du får den løsning der passer til dig.

Sanibell

Plads til at være

Med Sanibell er der mulighed kan du få vaske og  møbler i mange forskellige størrelser fra 80 cm. helt op til 5 meter.  Du kan placere vasken lige der hvor det giver mest mening på dit badeværelse, og hvis du ønsker flere vaske så der er plads til familien på de travle morgener.

Møbler

Udvalgte produkter

Basicline vaskeskab, whiskey eg

Proline møbelsæt, ideal Eg

INK kompakt møbel, urban eg

Gå på opdagelse i produkterne fra Sanibell.

Din drøm begynder her.

For at sikre, at dit produkt lever op til sit fulde potentiale og holder i mange år, anbefaler vi at benytte en specialist til installationen. Derfor har vi indgået samarbejde med erfarne installatører og forhandlere, der kan hjælpe dig. Forelsker du dig i et produkt, kan du finde VVS-nummeret i vores prislister og kontakte en af vores dygtige forhandlere.

Møbler

Løsninger fra Sanibell

Se flere af Sanibells moderne og innovative baderumsløsninger med et stilrent nordisk udtryk, der matcher tidens trends.