Toiletter

EPD-cerificerede, anibakterielle & støjsvage.

Lydsvagt skyl

Det stille & effektive skyl

Alle vores toiletter både væghængt og fritstående Med et har et skyllesystem hvor er skyllekanten fjernet, og toilettet er designet, så vandet uhindret ledes rundt i skålen som en hvirvel. Hermed sikres et effektivt skyl, og man undgår eventuelle gener med vandsprøjt, som kan fremkomme ved nogle typer af toiletter med åben skyllekant. Her mødes vandet forrest i toilettet, og sprøjt ud af kummen kan forekomme. Toiletterne uden skyllekant er samtidig meget nemmere at rengøre og giver derved en optimal hygiejne.

Antibakteriel glasur

Aktiv nedbrydelse af bakterier

Alle toiletter leveres som standard med antibakteriel og rengøringsvenlig glasur. Det betyder, at kalk og skidt har svært ved at sætte sig fast, og man får en lettere rengøring. Den antibakterielle funktion dræber bakterier aktivt, så efter 24 timer er 99 % neutraliseret. Der ydes 10 års garanti på glasurens rengøringsvenlighed, når du køber sanitet fra GSI og Catalano. Dermed kan du altid regne med den antibakterielle funktion på dit toilet.

ESG-certificeret

Livscyklus

Alle vores toiletter har er produceret af ESG certificerede virksomheder i italien. Både GSI og Catalano tilbyder desuden en række EPD-certifierede produkter. Produkterne kan bidrage positivt til LCA beregninger i nye byggerier.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon, mail eller kig forbi vores showroom i Aarhus og oplev vores udvalg.

Vi står klar til at hjælpe, så du får den løsning der passer til dig.

Toiletter

Brands

GSI Ceramica

Kombinerer teknologi, innovation, kvalitet og design, for at sikre dig den ideelle løsning. GSI er italiensk håndværk, som er skabt for at tilbyde dig de mest elegante, nytænkende og hygiejniske produktet.

Catalano

Eksemplet på at skønhed og funktionalitet sagtens kan kombineres. Catalano er produceret i Italien, og udformet i elegante designs, med et stort fokus på innovative løsninger.

Toilletter

Udvalgte produkter

GSI Kube X

GSI Pura

Catalano Zero

Catalano Sfera

Gå på opdagelse i toiletterne fra GSI ceramica & Catalano.

Din drøm begynder her.

For at sikre, at dit produkt lever op til sit fulde potentiale og holder i mange år, anbefaler vi at benytte en specialist til installationen. Derfor har vi indgået samarbejde med erfarne installatører og forhandlere, der kan hjælpe dig. Forelsker du dig i et produkt, kan du finde VVS-nummeret i vores prislister og kontakte en af vores dygtige forhandlere.

Toilletter

Størrelser og farver

Vores kerne af udvalgte brands sikrer dig, at du får den kvalitets løsning som du står og mangler. I vores hus har vi samlet en række brands, så du kun behøver at gå et sted hen når du skal sammensætte dit drømmebadeværelse eller tilføje en elegant løsning til dit udemiljø. Vores brands er kompatible og kan kombineres så dit badeværelse får præcis det udtryk som du ønsker.